İdari ve Mali İşler Müdürü

İdari ve Mali Hizmetler Müdürü
Behiç ÖZSOY

Pınarbaşı Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı.jpg

İdari ve Mali İşler Müdürümüz Behiç ÖZSOY Kayseri ilimizde dünyaya geldi İlk okul, Orta Okul ve Lise öğrenimini Kayseri de tamamladı. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümünü tamamlayarak bitirdi. 2005-2010 yılları arasında Muş İl Sağlık Müdürlüğünde Röntgen teknisyeni olarak, 2010-2012 yılları arasında Urfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Röntgen teknisyeni olarak, 2012-2017 yılları arasında Pınarbaşı Devlet hastanesinde Röntgen teknisyeni olarak görev yaptı. 2018 - 2022 yıllarında Pınarbaşı Devlet Hastanesinde İdari ve Mali işler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Behiç ÖZSOY Pınarbaşı Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak 2023 yılında yeni görevine atandı. Halen Görevine devam etmektedir.