HIMMS Eurasia 2022 Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Konferansı’nda HIMMS Seviye 6 Belgemizi aldık.
18 Kasım 2022

• Pınarbaşı Devlet Hastanesi Himss6-22.jpg
  • Pınarbaşı Devlet Hastanesi Himss6-11.jpg

T.C. Sağlık Bakanlığından üst düzey yönetici ve bürokratlarının katılımıyla gerçekleşen HIMSS Eurasia’22, HIMSS EMRAM validasyonu
alan Kamu hastanelerinin ödül törenine ev sahipliği yaptı. Hastanelerinin dijitalleşmesinde gösterdikleri başarı ile HIMSS EMRAM ve O-EMRAM seviye 6 ve 7 validasyonu almaya hak
kazanan hastanelere ödülleri T.C. Sağlık Bakanlığı Bakan Yardımcıları  Dr. Şuayip Birinci ve Doç. Dr. Tolga Tolunay tarafından verildi.
                   Hastanemizin HIMSS Emram Stage 6 Sertifikası, Sağlık Bakan Yardımcısı Dr. Şuayip BİRİNCİ bey tarafından Başhekimimiz, Uzm. Dr. Funda Kıranatlıoğlu FIRAT'a verildi.